Kasım 23, 2011

ALTIKIRKBEŞ YAYINLARI

Altıkırkbeş yayınlarından çıkan, çıkacak olan, yakın zamanlı yapacaklarından haberdar olmak için : http://altikirkbes.wordpress.com

DÜN ARTIK YOK, VE “BİZ”, ŞİMDİYİZ!

İşi yapmak, nesneyi yaratmaktır. Elbette ki bu yaratma fiiline dek geçen süreç de kendi içinde bir başka yaratı sürecinin zihinsel safhasıdır.

Bilmek ve bilmeyenlerle, bildiğine kendini inandırmış olan bilmeyenin varlık bulduğu toplumla yaşamak, acıların en büyüklerindendir. Hele ki aynı “biliyorum” yanılsaması içinde sözde “üst” insanların “ürettikleri” de habitatta varlık buluyorsa…

Ortaya koyduğunuz, zihninizin ürünü olan şey zihninizdir de. Ama “gerçekten size ait olmayanı” ortaya koyarsanız YALAN SÖYLEMİŞ, “ticaret” yapmış, “satmış” (bu satmışlığın uzamında da ‘satılmış’) olursunuz.

6:45 Yayın, “üretim” safhasında, var olduğundan bu yana “şirketsel” bir mantık gütmemiş ve sistemleşmemiştir. Hiçbir zaman kendisini “karşı” olarak adlandırmamış, o ya da bu şekilde kendisini adlandıranları derin bir sessizlik içinde izlemiştir, izleyecektir.

Zaman, pratiklerle tecrübeyi getirmiştir. “Kitap yayımlamakla yayıncı olunmaz” sözümüzün derinliğinde de zaman ve pratikleri yatmaktadır.

6:45 kendi kültürüne sahiptir, sürekli genişlettiği coğrafyasını kendisine yakın hissettiklerini acelesiz, zamana yayarak vücuduna dahil ederek genişletmektedir.

6:45 Yayın kendisini ağır-ağır oluştururken, ait olanlarını da örmüştür; insanlarını ve medyalarını kendiliğindenlikle oluşturmuş ve şimdiki zamanında, yeni organizmaları kendisine ekleyerek oluşturmaya ve sessizce-gürültülü gelişimine devam etmektedir.

ALTI45 YAYIN sürek halinde yeni yaratılar peşindedir ve ESKİNİN BİRİKMİŞLİĞİNDEN nesnel ve ussal olarak kurtulur, kurtulacaktır.

HER YENİ ESKİ OLDUĞUNDA, ŞİMDİKİ YENİYE DÖNEN US, ESKİYİ “ARKADAN GELEN” ve “İHTİYACI OLAN BAŞKALARINA” DEVREDECEKTİR.
Ki uzun soluklu yürüyüşüne devam etsin! Edebilsin!

ALTIKIRKBEŞ YAYIN HAREKETLİ DEĞİLDİR
6.45 YAYIN HAREKETTİR

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder