Kasım 09, 2011

Çocuk Gelinler dizi oldu


Umarım gerekli sesi getirir...


Çocuk Gelinler dizi oldu

Güneşi Gördüm, New York’ta Beş Minare gibi filmleri yöneten Mahsun Kırmızıgül, şimdi de çocuk evliliklerini ekrana taşımaya hazırlanıyor. Küçük yaşta evlendirilen kadınların yaşamını anlatan ‘Hayat Devam Ediyor’ dizisi atv’de kasım ayından itibaren yayınlanacak. Dizi bir ailenin göç hikayesi ekseninde çocuk gelinlere dikkat çekiyor.

Uçan Süpürge Haber Merkezi
20/9/201
1

Mahsun Kırmızıgül dizinin ilk dört bölümünü yönettikten sonra bu işi Yıldız Hülya Birban’a devredecek. 11 kişiden oluşan Bakırcı ailesinin göç hikayesi bağlamında çocuk evliliklerini odağa alacak olan dizide Fikret Kuşkan, Arif Erkin, Menderes Samancılar, Rana Cabbar, Şenay Gürler, Rozet Hubeş gibi tanınmış oyuncular var. Çekimler İstanbul’un yanı sıra Doğu ve İç Anadolu bölgelerinde sürüyor.

Mahsun Kırmızıgül, altı yıl aradan sonra TV'ye küçük yaşta kızların acımasızca evlendirilip "satılmasını" anlatan diziyle dönüyor. Dizinin kadrosunda başarılı oyuncu Fikret Kuşkan'ın yanı sıra Raha Cabbar, Şenay Gürler, Arif Erkin ve Menderes Samancılar bulunuyor. Dizide 70 yaşında bir adamla evlendirilen ‘çocuk gelin’ rolünde Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin yetiştirdiği oyunculardan Meltem Miraloğlu var. (SD)

http://www.ucansupurge.org/turkce/index2.php?Hbr=325

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder