Kasım 09, 2011

Uçan Süpürge'den İstek var


Gönüllü muhabirimiz olur musunuz?

Uçan Süpürge Kadın İletişim ve Araştırma Derneği yeni gönüllü kadın muhabirler arıyor.

Uçan Süpürge, muhabirlerine yenilerini ekleyip 2003 yılında başlattığı “Yerel Kadın Muhabirler Ağı”nı genişletiyor ve kadın muhabirler illerindeki ve bölgelerindeki kadınların seslerini bu ağda duyurmaya devam ediyor.

Gelin, ana akım medyada kadının yanlış ve eksik temsiline bir itiraz olarak başlayan ağ ile, kadının ikincil konumunu pekiştiren, taciz-tecavüz ve her türlü şiddet olayında kadına bakışını ve yaklaşımını eleştirdiğimiz üçüncü sayfa haberlerinden çıkalım, kendi haberimizi kendimiz yapalım.

Gelin, ‘Hayat, haberdir’ sloganıyla doğan “Yerel Kadın Muhabirler Ağı” ile yereldeki kadın haberlerini gündeme taşıyalım, taleplerimizi ve önceliklerimizi görünür kılalım. Yenilenmiş web sitemiz üzerinden alternatif haber odakları yaratıp ve kendi ağlarımızı genişletelim.

Eğitim durumunuz ne olursa olsun, yaşınız kaç olursa olsun, daha önce hiç haber yazmamış olsanız bile bu ağın içinde yer alabilirsiniz. Kadın bakış açısı ile haber yazmayı hep birlikte öğrenmek üzere sizleri “Yerel Kadın Muhabirler Ağı”na katılmaya davet ediyoruz.

Gelin, hayatı haber yapalım.

Başvurularınız için aşağıdaki formu doldurup ucanhaber@ucansupurge.org adresine gönderebilirsiniz

Başvuru Formu


http://www.ucansupurge.org/turkce/index2.php?Hbr=179

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder